När ni fyllt i bokningsförfrågan/kontaktförfrågan återkommer vi från TBcenter till dig där vi bestämmer datum & tid för din bokning samt bekräftar bokningen.

Det är först när ni fått bekräftat er bokning som ni förbinder er till er bokade tid.  Var vänlig och respektera din bokade tid, skulle du få förhinder ber vi dig avboka i god tid, Se regler för avbokning nedan.  Vi debiterar FULLT PRIS vid uteblivet besök.  

 

För att undvika debitering ber vi er att följa avbokningsreglerna nedan

  • 24 timmar innan för mindre städ, tvätt m.m till ett värde av av högst 2000kr
  • 4 arbetsdagar i förväg för rekonder/behandlingar bokade som uppgår till värde av 3000kr
  • 7 arbetsdagar för behandlingar bokade som uppgår till värde från. 5500kr
  • För större rekonder över 7000kr måste vi ha minst 12 arbetsdagar på oss för att kunna ställa om och planera in andra eventuella kunder.

Vi debiterar alla uteblivna besök till full pris. När man bokar en tid förbinder man sig via ett muntligt/skriftligt avtal. Vi avsätter tid till dig, och därmed lovar att vi inte kommer att ge den tiden till någon annan. Precis som du som kund förbinder sig till din överenskomna tid.

Om bokningen uteblir förlorar vi inkomst, och dessutom har vi ofta kunder på väntelista som gärna hade tagit just din tid, beställd material och personal ska betalas åndå även om den teknikern inte har din bil på den planerade behandling.

Vi debiterar FULLT PRIS vid uteblivet besök.