VÄLKOMMEN TILL TOMELILLA BILCENTER

Ett Master Certifierad Center för professionell bilvård av Tac System.

OM OSS

Tomelilla Bilcenter är ett bilvårdsföretag som varit verksamma i Tomelilla i över 10 år. Vi erbjuder dig som privatperson eller företagskund allt inom bilvård. 

Vi på TBcenter lägger stor vikt på dina önskemål som kund och strävar efter att levera en bil i så gott skick som möjligt.  Vi har under åren behandlat över 6500 bilar med bra rykten och nöjda kunder. Vi är stolta över vår stora andel nöjda och återkommande kunder.

Kvalité & Kundservice

Vi har behandlat tusentals bilar genom åren med mycket bra rykten, alltid top notch reslutat samt fenomenalt kundservice och kvalitet. Vi sysslar med Bilvård för att det är kul och för vår stora passion för bilar.

Vi är inte tidspressade som många stora Bilvårdskedjor/Centers som gärna gör det ”snabbt och enkelt”. Vi är istället  inriktade på kvalitet och nöjda kunder! På Tomelilla Bilcenter erbjuder vi allt från tvätt av er bil till fullständiga rekonder!

Välutbildade bilvårdsspecialister

Varje del i bilen gås genom med stor noggrannhet och välutbildade bilvårdsspecialister. Vi använder oss av Tac System som är marknadsledande och näst intill äldst inom branschen (1995) som har en stark utveckling och kunskap för Lackskydd samt övriga bilvårdsprodukter.

Tac System

Tac System är inget man kan jämföra med andra på marknaden det är en klass för sig själv. Att bli Master Certifierad för Tac System som vi är, krävs det minst 2 års användande och över 300 behandlingar med Tac Systems produkter. Vi har stor kunskap om produkterna vi använder. Vi vet vad vi gör!

Master Certifierat Center - Tac System

Tomelilla Bilcenter är ett Master Certifierad Center för professionell bilvård av Tac System.
Vi är stolta att vara det enda Master certifierade centret i Sverige för Tac System.
Ett självklart val om man vill ha 100% kvalitet!
Hos oss ska alla oavsett budget eller önskemål få det dom vill ha.
Våra Bilvårdstekniker har stor erfarenet av Lackkorrigeringar och rekonder, välutbildade med stor passion och stolthet för yrket.

PARTNERS & LEVERANTÖRER

Noga utvalda samarbetspartners och leverantörer är något vi sätter stor vikt på. Vi på Tomelilla Bilcenter jobbar enbart med väl beprövade medel & skydd.

VAD TYCKER VÅRA KUNDER

Vi har behandlat tusentals bilar genom åren med mycket bra rykte och försökt anpassa oss efter kundens behov. 

Det är ytterst viktigt för oss att veta vad våra kunder tycker om oss.  Vi arbetar hårt för att hålla våra kunder belåtna.

LÄS ALLA RECENSIONER
Tomelilla Bilcenter
5.0
powered by Facebook
Bengt Nilsson
Bengt Nilsson
2020-04-29T07:06:41+0000
Fick min camaro igår vilket enastående jobb, kan bara rekomendera dessa proffs 👍 enormt trevligt bemötande! Tack🌞read more
Sandra Persson
Sandra Persson
2020-04-28T17:26:44+0000
Fint utfört Arbete Hämtade hem en ny bil😀Väldigt Ärlig och kundvänlig Rekomenderas varmt👍
Dardan D-key Karaliti
Dardan D-key Karaliti
2020-04-23T21:34:04+0000
rekommenderar tomelilla bilcenter väldigt mycket dom gör en fantastisk jobb och vill åter igen tacka dom för att ha gätt min bil så mycket kärlekread more
Simon Lexén
Simon Lexén
2020-04-10T19:16:18+0000
Jag blev rekommenderad till Tomelilla Bilcenter av min pappa som lämnade in deras mycket slitna Volkswagen Multivan. Pappa pratade om ett bra helhets bemötande och ett otroligt resultat, deras stora svarta minibuss blev som ny - såg den med mina egna ögon det är sant. Efter en tvätt av min BMW 428i, som jag flög från Visby till Göteborg för att hämta så insåg jag hur dålig den är i lacken. Det är så kallad “hologram”, grövre repor i klarlacken och tvättrepor över hela bilen. När jag tog kontakt med Bekim så förklarade han detta utryck för mig och det uppstår när man polerat hårt och med fel “trissa”. Bilen var i ett fruktansvärt skick, inte ens värd att titta på. Bekim prioriterade mig då han insåg att jag skulle resa 45 mil föra att låta han behandla min bil - vilket jag är otroligt tacksam för. Jag lämnade sedan in bilen på måndag förmiddag med beräknad tid att den skulle vara klar till tisdag kväll. Jag får under hela tiden uppdateringar och information kring arbetet på bilen, vilket gör mig väldigt trygg - då min bil är min “bebis”, tror många kan känna igen sig. Efter att sett dem första bilderna och vilken otrolig skillnad ringer Bekim och berättar han behöver ha kvar bilen, då lacken är så pass dålig och ojämn. Tidigare polerare har polerat ojämt så klarlacken är ojämn över hela sidorna på bilen. Inte en sekund tvekade dem på att lösa detta, de satt igång och banne mig på onsdag kl 17:00 står min bil och ser helt ny ut. När jag hämtar den blev jag som ett spralligt barn och där möttes man av glada Bekim och hans gäng - så underbart. Bekim gick igenom hela bilen och förklarade allt som var gjort, mycket uppskattat. Sedan körde jag hemåt mot den soliga öjn och stannade 9 ggr för att titta på min bil.. Hehe! Jag är så otroligt tacksam för det arbetet ni har lagt ner och jag kan med trygghet lämna mina andra och framtida bilar till er - ni är en av de absolut bästa på vad ni gör i Sverige. Jag kan nu njuta och titta på min bil igen - tack från hela mitt hjärta… Och Bekim vilken hjälte du är! Hälsningar från ett soligt Gotland, Simonread more
Next Reviews

Läs mer om våra behandlingar & tjänster