VÄLKOMMEN TILL TOMELILLA BILCENTER

Ett Master Certifierad Center för professionell bilvård av Tac System.

OM OSS

Tomelilla Bilcenter är ett bilvårdsföretag som varit verksamma i Tomelilla i över 10 år. Vi erbjuder dig som privatperson eller företagskund allt inom bilvård. 

Vi på TBcenter lägger stor vikt på dina önskemål som kund och strävar efter att levera en bil i så gott skick som möjligt.  Vi har under åren behandlat över 6500 bilar med bra rykten och nöjda kunder. Vi är stolta över vår stora andel nöjda och återkommande kunder.

Kvalité & Kundservice

Vi har behandlat tusentals bilar genom åren med mycket bra rykten, alltid top notch reslutat samt fenomenalt kundservice och kvalitet. Vi sysslar med Bilvård för att det är kul och för vår stora passion för bilar.

Vi är inte tidspressade som många stora Bilvårdskedjor/Centers som gärna gör det ”snabbt och enkelt”. Vi är istället  inriktade på kvalitet och nöjda kunder! På Tomelilla Bilcenter erbjuder vi allt från tvätt av er bil till fullständiga rekonder!

Välutbildade bilvårdsspecialister

Varje del i bilen gås genom med stor noggrannhet och välutbildade bilvårdsspecialister. Vi använder oss av Tac System som är marknadsledande och näst intill äldst inom branschen (1995) som har en stark utveckling och kunskap för Lackskydd samt övriga bilvårdsprodukter.

Tac System

Tac System är inget man kan jämföra med andra på marknaden det är en klass för sig själv. Att bli Master Certifierad för Tac System som vi är, krävs det minst 2 års användande och över 300 behandlingar med Tac Systems produkter. Vi har stor kunskap om produkterna vi använder. Vi vet vad vi gör!

Master Certifierat Center - Tac System

Tomelilla Bilcenter är ett Master Certifierad Center för professionell bilvård av Tac System.
Vi är stolta att vara det enda Master certifierade centret i Sverige för Tac System.
Ett självklart val om man vill ha 100% kvalitet!
Hos oss ska alla oavsett budget eller önskemål få det dom vill ha.
Våra Bilvårdstekniker har stor erfarenet av Lackkorrigeringar och rekonder, välutbildade med stor passion och stolthet för yrket.

PARTNERS & LEVERANTÖRER

Noga utvalda samarbetspartners och leverantörer är något vi sätter stor vikt på. Vi på Tomelilla Bilcenter jobbar enbart med väl beprövade medel & skydd.

VAD TYCKER VÅRA KUNDER

Vi har behandlat tusentals bilar genom åren med mycket bra rykte och försökt anpassa oss efter kundens behov. 

Det är ytterst viktigt för oss att veta vad våra kunder tycker om oss.  Vi arbetar hårt för att hålla våra kunder belåtna.

LÄS ALLA RECENSIONER
Tomelilla Bilcenter
5.0
powered by Facebook
Lars-Göran Malmberg
Lars-Göran Malmberg
2020-11-06T14:09:58+0000
Jag blev rekommenderad av min granne som fick sin röda Camaro polerad och keramiskt behandlad, så jag tog kontakt med TBC och efter diskuterat min Camaro så bokade jag en tid. Under tiden de jobbade med min bli blev jag uppdaterad om vad de gjorde och när den var klar. När jag hämtade Camaron så blev överraskad och imponerad över lystern och glansen som de hade fått fram på lacken, inredningen och motorrummet var också i topp skick. Jag är mycket nöjd med resultatet och bemötandet, jag rekommenderar helt klart Tomelilla Bilcenter.read more
Johan Bagaren Svensson Widholm
Johan Bagaren Svensson Widholm
2020-11-06T13:37:57+0000
Vill man uppleva nybilskänslan igen ska man lämna in den till Tomelilla Bilcenter. Vilket lyft. Riktigt nöjd med resultatet.read more
Bes Eff
Bes Eff
2020-09-10T18:43:05+0000
Vill man förverkliga sin dröm då har man kommit till på rätt plats ! 110 % super nöjd med resultatet ! Tack en gång tillread more
Emelie Johannesson
Emelie Johannesson
2020-09-10T16:22:21+0000
Trevlig personal och bra service med det lilla extra! Supernöjd! 🌟
Next Reviews

Läs mer om våra behandlingar & tjänster