VÄLKOMMEN TILL TOMELILLA BILCENTER

Ett Master Certifierad Center för professionell bilvård av Tac System.

OM OSS

Tomelilla Bilcenter är ett bilvårdsföretag som varit verksamma i Tomelilla i över 10 år. Vi erbjuder dig som privatperson eller företagskund allt inom bilvård. 

Vi på TBcenter lägger stor vikt på dina önskemål som kund och strävar efter att levera en bil i så gott skick som möjligt.  Vi har under åren behandlat över 6500 bilar med bra rykten och nöjda kunder. Vi är stolta över vår stora andel nöjda och återkommande kunder.

Kvalité & Kundservice

Vi har behandlat tusentals bilar genom åren med mycket bra rykten, alltid top notch reslutat samt fenomenalt kundservice och kvalitet. Vi sysslar med Bilvård för att det är kul och för vår stora passion för bilar.

Vi är inte tidspressade som många stora Bilvårdskedjor/Centers som gärna gör det ”snabbt och enkelt”. Vi är istället  inriktade på kvalitet och nöjda kunder! På Tomelilla Bilcenter erbjuder vi allt från tvätt av er bil till fullständiga rekonder!

Välutbildade bilvårdsspecialister

Varje del i bilen gås genom med stor noggrannhet och välutbildade bilvårdsspecialister. Vi använder oss av Tac System som är marknadsledande och näst intill äldst inom branschen (1995) som har en stark utveckling och kunskap för Lackskydd samt övriga bilvårdsprodukter.

Tac System

Tac System är inget man kan jämföra med andra på marknaden det är en klass för sig själv. Att bli Master Certifierad för Tac System som vi är, krävs det minst 2 års användande och över 300 behandlingar med Tac Systems produkter. Vi har stor kunskap om produkterna vi använder. Vi vet vad vi gör!

Master Certifierat Center - Tac System

Tomelilla Bilcenter är ett Master Certifierad Center för professionell bilvård av Tac System.
Vi är stolta att vara det enda Master certifierade centret i Sverige för Tac System.
Ett självklart val om man vill ha 100% kvalitet!
Hos oss ska alla oavsett budget eller önskemål få det dom vill ha.
Våra Bilvårdstekniker har stor erfarenet av Lackkorrigeringar och rekonder, välutbildade med stor passion och stolthet för yrket.

PARTNERS & LEVERANTÖRER

Noga utvalda samarbetspartners och leverantörer är något vi sätter stor vikt på. Vi på Tomelilla Bilcenter jobbar enbart med väl beprövade medel & skydd.

VAD TYCKER VÅRA KUNDER

Vi har behandlat tusentals bilar genom åren med mycket bra rykte och försökt anpassa oss efter kundens behov. 

Det är ytterst viktigt för oss att veta vad våra kunder tycker om oss.  Vi arbetar hårt för att hålla våra kunder belåtna.

LÄS ALLA RECENSIONER
Tomelilla Bilcenter
5.0
powered by Facebook
Nilsson Marre
Nilsson Marre
2019-11-15T18:57:33+0000
Mycket trevliga,väldigt serviceinriktade och de gjorde ett jättejobb väldigt snabbt!! Trodde de var en helt annan bil så snygg var den!😍🙂👌read more
Martin Björk
Martin Björk
2019-09-14T12:37:50+0000
Att vilja ha allting ”perfekt” är som uppgjort för att bli besviken, och det har jag också blivit…flera gånger. Lämnat in 3 nya bilar hos olika lackförseglingsfirmor. Detta var till välkända företag med ”fina” produkter. Alla gånger har det varit strul, repor i lacken, dåligt utfört arbete etc. Fick sedan tipset – Lämna den till Bekim på TBCenter, han är duktig! Visst tänkte jag och började titta närmare på resultaten han hade lagt ut bilder på. Såg väldigt bra ut. Bokade tid och lämnade in en ny BMW i Alpinvit (svår färg att få glans på). Hämtade ut den nyligen och wow!!!! Synen som mötte mig var som att se bilen på nytt, nej, bättre, den var perfekt! Vilken glans – inte en minsta detalj missad, varken utvändigt eller invändigt. Kan nog lugnt påstå att jag aldrig sett en vit bil så snygg. Det som skiljer Bekim och TBCenter från många andra är passion för det dom gör. Ingen bil är bättre än den andra och Bekim tar sig an jobbet som ett sant proffs, så som det skall vara. Utöver detta så är bemötande på toppklass vilket förstärker hela känslan ännu mer. Jag är så enormt nöjd! Stort tack för ypperlig service!read more
Ingela Johannesson
Ingela Johannesson
2019-06-24T11:09:37+0000
Fin service, trevlig personal och ett FANTASTISKT RESULTAT på bilen🤩 Super nöjd!
Johan Brännbacka
Johan Brännbacka
2019-04-18T07:12:32+0000
Supernöjd med resultatet och bemötandet, mycket professionell firma med lång erfarenhet och riktigt hög kvalité på jobben! Beställde Premium Plus paketet med keramiskt skydd till min nya Ford Fiesta ST 2019, reste långt, men det var värt det!read more
Next Reviews

Läs mer om våra behandlingar & tjänster